Tags : Kancer

4 vite luftë me kancerin, rrëfimi emocional i gruas: Falini

Prej 4 vitesh përballet me kancerin në vezore. Edhe pse sëmundja i ka prekur organe të tjera në trup, ajo mbetet optimiste, një shembull i mirfilltë se jeta duhet jetuar dhe jo braktisur. Kjo është Ana Tafili dhe në ditën botërore të kancerit, ajo ka përcjellë një mesazh sensibilizues pë gratë e vajzat që përballen […]lexo më shumë...

Lavdija me kancer operohet me sukses! Shqiptarët i ndryshojnë jetën

Shqiptarët kanë bërë mrekulli, pas historisë trishtuese të Lavdijes, që u bë publike në emisionin human “Shqiptarët për Shqiptarët”. Varfëria ekstreme dhe sëmundja e rëndë e kanë “rrënuar” Lavdijen, e cila është vetëm 37 vjeçe, por që ka mbi shpatulla edhe tre fëmijë të vegjël. Historia e saj preku të gjithë shqiptarët, të cilët kanë […]lexo më shumë...

“Vetë jam me kancer, djalin e humba prej të ftohtit…

Është 37 vjeçe, por duket sikur koha e ka tërhequr zvarrë… flokët i kanë rënë për shkak të sëmundjes së rëndë dhe atyre pak seancave që ka bërë për ta luftuar. Por tani duket se shqetësimi i kësaj nëne shqiptare nuk është të jetojë më shumë, por ideja se duke ikur nga kjo botë, do […]lexo më shumë...