Tags : Kiana French

Përshkon 6 fusha futbolli me not për të shpëtuar të

Kishin shkuar për të peshkuar në liqen. Kiana 16 vjeçe, së bashku me motrën e vogël dhe të atin. Papritur varka e tyre nis të marrë ujë. Kur Kiana tenton të shohë bregun, në horizont sheh vetëm ujë. Varka nisi të marrë aq shumë ujë saqë ishte e kotë. Në një moment valët e ujit […]lexo më shumë...