Tags : Kuzhine

‘Shefe’ Suzi! 2 vjeçarja që ka hapur emision gatimi, hit

E ka nisur gatimin që në moshën 2 vjeçe. Kjo është Susie (Suzi) dhe ka shumë dëshirë t’ju mësojë juve apo fëmijëve tuaj kënaqësinë e të gatuarit. Suzi bën të gjitha llojet e ëmbëlsirave dhe i shpjegon ato me të folurën e saj të bukur. Ajo ka kanalin e saj në youtube  dhe ndiqet me […]lexo më shumë...