Tags : Latifi

“Nëse nuk heq shpretkën do të vdes” Shpresë për 15

Latifi, adoleshenti 15 vjeçar nga Lushnja është nisur drejt spitalit Bambini Jesu në Xhenova të Italisë. E ëma e tij nuk mund ta shoqëroje në spital por ia ka dorëzuar me mirëbesim xhaxhait të tij pasi vetë ka probleme me shëndetin. Gruaja është me pikë në zemër ama djalin duket qe ia ka dorëzuar pa […]lexo më shumë...

15 vjeçari: Vjell gjak, nëse nuk heq shpretkën, do vdes!

Operacioni i Latifi kushton 40.000 euro. Familja nuk ka asnjë mundësi të sigurojë këtë shumë parash. Latif Dedej është 15 vjeç dhe vuan nga një komplikacion shëndetësor të quajtur tromboza veno porto “Fëmijëria im është se unë kam luajtur me jetë, hemorragjia më jep dhimbje, vjell gjak, mbrëmë po haja bukë krizat më pushuan pas […]lexo më shumë...