Tags : Lavdija

“Vetë jam me kancer, djalin e humba prej të ftohtit…

Është 37 vjeçe, por duket sikur koha e ka tërhequr zvarrë… flokët i kanë rënë për shkak të sëmundjes së rëndë dhe atyre pak seancave që ka bërë për ta luftuar. Por tani duket se shqetësimi i kësaj nëne shqiptare nuk është të jetojë më shumë, por ideja se duke ikur nga kjo botë, do […]lexo më shumë...