Tags : Leucemi

Zemrat e shqiptarëve shpëtojnë jetën e 11 vjeçarit

Pas vuajtje të shumta erdhi lehtësimi dhe për Renaldin. Falë shqiptarëve dhe fondacionit Firdeus, paratë për kurimin e 11 vjeçarit u mblodhën dhe tashmë ai ndodhet në Itali. Gjendja shëndetësore e vogëlushit të prekur nga leucemia është dukshëm e përmirësuar dhe siç thotë përfaqësuesja e spitalit ‘Bambino Gesu’ në Itali, Renaldi është jashtë çdo rreziku. […]lexo më shumë...