Tags : Lin Zmali

Babai rrëfen brengën: Vajza më dha shpirt në krahë, s’e

“Shqiptarët për shqiptarët” shkoi të vizitonte një familje, e cila ka një histori përtej imagjinates. Familja është e rrethuar mes malesh, e vetme, dhe me plot dhimbje. Kjo është një histori tronditëse, dhimbjen e së cilës e dinë vetëm mallet përqark.  Berishë e Epërme, është një fshat i thellë malor, në veri të Pukës, në […]lexo më shumë...