Tags : Lindita Ndoja

“Ku-ku, nuk mundem me jetu më” Shtëpia iu dogj, mbeti

Prej vitesh e kishte kaluar jetën në vuajtje. Pa para, pa mbështetje dhe pa shpresë. Por të paktën një shtëpi mbi kokë e ndërtoi falë ndihmës së të tjerëve. Lindita Ndoja, tregoi për ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ jetën e saj.  “Unë jam Lindita 40 vjeç, me origjine nga Puka. Në moshën 18-vjeçare jam martuar. Kemi jetuar […]lexo më shumë...