Tags : Lorik Cana

Lorik Cana dhe Elvis Naçi lumturojnë fëmijët e braktisur nga

I mbani mend 2 vogëlushët e braktisur nga nëna e tyre në Drenas të Kosovës? Jetonin me babain e tyre Pajazit Dugollin në një çadër të improvizuar me plastmasë. Jeta e tyre ishte një ferr, brenda fëmijët kishin pare të lëviznin gjarpërinj. Në shkollë fëmijët i diskriminojnë, shokët u thonë nuk keni shtëpi, jeni të […]lexo më shumë...