Tags : Lucile Randon

Unë s’mund ta di pse nuk më mori Zoti” Rasti

Sipas grupit të kërkimit gerontologjik (GRG) ajo është personi më i vjetër aktualisht në Evropë dhe e dyta në botë. Quhet Lucile Randon (Lusil Randon) dhe është plot 116 vjeçe. E veshur me rrobat e murgeshës dhe besimtare e devotshme që në fillimet e shekullit të kaluar, kjo grua nga Franca u infektua e më […]lexo më shumë...