Tags : Lulzime Paca

“As hasmit s’ja uroj këtë” Nëna përlot me rrëfimin: Po

Jetojnë në një fshat të largët në Has të Shqipërisë dhe jeta e tyre është një dimër i përjetshëm. Tre fëmijë jetimë ka familja Paça. Nëna e tyre Lulzimja dhe gjyshja janë ato që i kanë mbetur në këtë jetë këtyre tre fëmijëve, të cilët përveçse varfërisë së madhe vuajnë nga e njëjta sëmundje që […]lexo më shumë...