Tags : lumi Vjosa

“Zemra blu e Evropës” Aktori i ‘Hollywood’ thirrje për kthimin

Lumi Vjosa mbetet një ndër lumenjtë e pakët të egër në të gjithë Europën dhe luftës për ta ruajtur atë duke e kthyer në një park kombëtar, i është bashkëangjitur dhe një figurë e Hollywood. Leonard DiCaprio ka përcjellë në rrjetin social dokumentarin ‘Vjosa Forever’ ku bëhet thirrje për unifikimin e qytetarëve në ruajtjen e […]lexo më shumë...