Tags : Lushnje

64 vjeçari tërheq zvarrë qenin me motorr, vijojnë aktet mizore

Pavarësisht se qeni është besnik ndaj njeriut, ka nga ata që sillen sikur të mos jenë njerëz. Sërish është regjistruar një rast i shëmtuar i akteve mizore ndaj kafshëve në rrugët e Shqipërisë. Një burrë në moshën 64 vjeçare, ka lidhur e tërhequr zvarë një qen, derisa kafsha ka ngordhur. Ngjarja ka ndodhur në aksin […]lexo më shumë...

15 vjeçari: Vjell gjak, nëse nuk heq shpretkën, do vdes!

Operacioni i Latifi kushton 40.000 euro. Familja nuk ka asnjë mundësi të sigurojë këtë shumë parash. Latif Dedej është 15 vjeç dhe vuan nga një komplikacion shëndetësor të quajtur tromboza veno porto “Fëmijëria im është se unë kam luajtur me jetë, hemorragjia më jep dhimbje, vjell gjak, mbrëmë po haja bukë krizat më pushuan pas […]lexo më shumë...

12-vjeçari gjeni në matematikë probleme me sytë: Dua një palë

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi drejt fshatit Dushk-Sektor të Lushnjes. Familja e Fiqiri Kajos na thirri për ndihmë dhe ne shkuam për tua dëgjuar hallet. Varfëria është ulur këmbëkryq në shtepinë e Fiqiri Kajos 68 vjeç. Kryefamiljari është i semurë dhe çdo muaj duhet të marrë ilaçet. Fiqiriu është i pafuqishëm edhe për shkak të moshës […]lexo më shumë...

Iu shuan 6 familjarë njëri pas tjetrit, drama e lushnjares

Një grua në moshë të rënduar, e semurë e që duhet t’i shërbejë dhe bashkeshortit të saj që është në gjendje më të rënduar se ajo. Grua e fortë deri në dhimbje, nga ato gratë që duket sikur mes shumë mundimesh i bën ballë jetës. Ajo ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve. Hanife Hasa është […]lexo më shumë...