Tags : Madalena

Familja e strukur në plasmas, shqiptarët i bëjnë me shtëpi

“Ju lutem na ndërtoni shtëpinë” kjo ishte thirrja e Madalenës së vogël që qante me ngashërim. Të pafuqishëm e të harruar nga shteti në fshatin Kaçivel jeton një familje pa kulm mbi kokë. “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi javën e kaluar në fshatin e largët për të dëgjuar historinë e tyre dhe për të parë kushtet […]lexo më shumë...