Tags : Marigleni

Rrëfimi i një jetimi: Mamin e mori sëmundja, kam një

Dy herë në ditë për të luajtur del, por më shumë rri duke kujtuar. Sheh në zbrazëti. Kujton nënën, gjënë më të shtrenjtë, që sot nuk e ka më pranë. 14 vjeç është Marigleni dhe jeton në Gramsh.  As babain nuk e ka. Jo se ai ka ndërruar jetë, por sepse martesa me të ëmën […]lexo më shumë...