Tags : Mbytje

“Vajza po vdiste” Motër e vëlla i shpëtojnë mbytjes, flet

Dy fëmijë të mitur i kanë shpëtuar mrekullisht vdekjes falë guximit të një të riu që u gjend pranë lumit Gjanicë në Fier, aty ku ranë motër e vëlla. Njëri prej fëmijëve i rrëshkiki këmba dhe ra në ujë. Rrymat e forta në lumë e tërhoqën vajzën. Pas rënies së saj i vëllai është hedhur […]lexo më shumë...