Tags : Meri Bejleri

Nëna e tre jetimëve fluturon nga gëzimi! Pas vuajtjeve pafund,

Historia e kësaj nëne ishte e dhimbshme. Me tre jetimë për të rritur dhe të shoqin tashmë të ndjerë, Brunilda i tregoi emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët” të gjithë kalvarin e vuajtjeve që përjetonte. Fatma Naçi e Meri Bejleri shkuan për vizitë tek familja Hysa. Kur Brunilda i shikon nga dritharja hidhet në lot gëzimi. I […]lexo më shumë...