Tags : mesuesja

Shembulli i mësueses shqiptare, megjithëse sëmurë në shtrat, jep mësim

Pandemia ka ndryshuar shumëçka në jetesën e njerëzve, por veçanërisht përditshmërinë e fëmijëve. Mësimi zhvillohet online dhe nxënësit e mësuesit do duhet të ‘përballen’ me vështirësitë që sjell teknologjia në të dyjanë anët, nxënie e mësimdhënie. Ka nga ata mësues që profesionin e tyre e shohin thjesht si një punë prej të cilës merr një […]lexo më shumë...