Tags : Mirela Pace

“Si më shpëtoi djali nga vdekja” Historia e Mirelës

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtuan në Sheqeras të Korçës. Mirela Pace, është 44 vjeç dhe ka tre fëmijë. Erjolën 22 vjeçe dhe binjakët, Redina e Redion, 14 vjeç. “Burri më pësoi atak dhe humbi jetën” rrëfen Mirela. Vajza e madhe Erjola, askokohe 12 vjeç, e përjetoi shumë keq. Lidhja e sa me të atin ishte e […]lexo më shumë...