Tags : Mrika Mrnacaj

Historia e 110 vjeçares që i shpëtoi regjimit komunist dhe

Në botë ka shqiptarë plot dhe histori të ndryshme, por jo si ajo e një gruaje 110 vjeçare që i ikën regjimit komunist për t’u bërë shtetase amerikane me firmën e Presidentit të SHBA-ve. Kjo është historia e Mrika Mrnaçajt, gruas nga Malësia e Shkodrës (Tamara e Kelmendit), e cila së bashku me dy djemtë […]lexo më shumë...