Tags : Muharrem Hoxha

Ditë zie për mjeshtrin që na bëri të qeshim ndër

Ka qenë dhe mbetet një ndër aktorët më të mirë të humorit durrsak, një figurë që sot përcjell me trishtim të thellë të shoqen, për në banesën e fundit. Fjala është për Muharrem Hoxhën, i cili humbi bashkëshorten. Jalldizi, veçse 65 vjeç, u largua nga kjo botë ditën e djeshme. Covid i mori jetën. ‘Rrema’ […]lexo më shumë...