Tags : Muharrem Nonaj

Për 45 vite në shërbim të pacientëve, shuhet mjeku shqiptar

Për 45 vite ia kushtoi jetën shërbimit në otorinologji dhe kohët e fundit gjatë pandemisë, iu gjend pranë edhe atyre qytetarëve që kishin të tjera probleme përtej specialitetit të tij. Ka ndërruar jetë këtë të hënë mjeku Muharrem Nonaj. Doktori në rrethin e Skraparit u shua për shkak të Covid. “Ai shërbeu ne rrethin e […]lexo më shumë...