Tags : Noah Schneider

Me sëmundje të trashëguar dhe Covid, kërkesa e 5 vjeçarit

Qëkur lindi, ai është shtruar të paktën 35 herë në spital dhe I është dashur të qëndrojë në ventilator (apartat oksigjeni) dhjetëra herë.  5 vjeç është dhe ka lindur me një sëmundje të trashëguar, e njohur si fibrosë cistike. Mushkëritë e tij janë të dobëta dhe në fund të vitit të kaluar, fatkeqësisht e preku […]lexo më shumë...