Tags : Olimbi Biba

Pandeliu e Olimbia, dy të moshuarit që ushqejnë flamingot në

Fëmijët e tyre janë larg, por Pandeliu e Olimbi Biba nuk janë vetëm në shtëpi. Ata jetojnë buzë lagunës së Nartës dhe rrethohen nga shpendët e rrallë që vijnë atje, përfshi dhe flamingot e bajzat. Pandeliu thotë se del për ‘shëtitje’ shpesh me varkë. Madje e quan shokun e ngushtë varkën e tij të vogël. […]lexo më shumë...