Tags : Olin Coones

12 vite në burg për krimin që nuk kishte kryer,

Një burrë 64 vjeçar ka shijuar për veçse 108 ditë lirinë e fituar në gjyq, fill pas 12 viteve burgim për një krim që ai nuk e kishte kryer. Kjo është historia e trishtë e një burri nga Kansasi, që iu konsumua jeta nga një vendim i gabuar dhe sëmundja e kancerit. “Ai hyri përsëri […]lexo më shumë...