Tags : Operacioni

“Më ke dhënë forcë” Para operimit, Ketiana takon 11 vjeçaren

Dy javë më parë, emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” solli historinë e Ketianës, një 20 vjeçareje që prej vitesh përpëlitej nga një sëmundje që i kishte rrëmbyer të gjithë fëmijërinë. Prindërit e Ketianës ishin munduar të bënin gjithçka… aqsa babai i vajzës, Shpëtimi, kishte menduar të shiste organet e trupit që ta çonte vajzën në operim […]lexo më shumë...

“O shpirti i mamit” Nëna e gjyshja shpërthejnë në lot,

“Shqiptarët për Shqiptarët” solli Klementinën në spital. Pas një sërë analizash dhe testesh, tashmë ka ardhur koha që 11 vjeçarja me skoliozë të hyjë në operim. Gjyshes së Klementinës nuk i besohet ende se paratë për operimin e mbesës u gjendën, ndërsa të ëmës së 11 vjeçares i dridhet zëri kur flet për ndërhyrjen që […]lexo më shumë...