Tags : Operimi

“Babi, mami, ju lutem mos qani” Momentet prekëse kur Adisa

Falë shqiptarëve, Adisa 11 vjeçare u nis drejt Tiranës për të hyrë në dy operime e për ta hedhur prapa krahëve sëmundjen. Prindërit e Adisës e pritën me lot dhe ankth të madh përballjen që i priste. Pas analizave, Adisa u bë gati për të kryer operimin. Doktori shpjegoi gjendjen e vajzës. Doktori: Adisa ka […]lexo më shumë...

Si është gjendja e Kristinës pas operimit? Pas një viti

“Shqiptarët për Shqiptarët” ka shkuar sërish në qytetin e Elbasanit, për të takuar Kristinën e cila tashmë kreu me sukses operacionin e parë për t’i shpëtuar sëmundjes së rëndë. Meri e Sidrit Bejleri u nisën për të parë nga afër 19 vjeçaren, nënën dhe gjyshe Ruzhdien. Kristina qëndron shtrirë në një krevat, ndërsa gjyshe Ruzhdia […]lexo më shumë...