Tags : Pandemia Covid

“Flija me një tapet e një mbulesë” Si ia shpëtoi

Jetonte pikërisht poshtë kësaj ure. Dimrin e shtynte duke shtruar një tapet dhe mbi të një mbulesë për të përballuar të ftohtin. “Kaq kisha… kurrë nuk isha ndier kaq keq në jetën time”-tha për BBC-në Martin, një i pastrehë në Britani. E teksa endej rrugëve, kërkesat e tij për ndihmë ishin refuzuar vazhdimisht… derisa erdhi […]lexo më shumë...