Tags : pasioni vrases

“Pasioni vrasës” Si po e humbin jetën qindra të rinj

Në shekullin e XXI një ndër shqetësimet kryesore të të rinjve mbetet imazhi. Jo ajo që përfaqësojnë apo vlera e tyre, por më shumë fotoja që del në rrjetin social. Fatkeqësisht ky është realiteti kudo që e kthen kokën dhe ‘kurorën’ e këtij fenomeni e mban ajo që të gjithë e njohin si ‘selfie’. Por […]lexo më shumë...