Tags : Pikture

Edhe pse i sëmurë, ky 12 vjeçar prek zemrat e

I lindur me trupin e sëmurë, por me një zemër të bardhë. I prekur me hidrocefali, epilepsi dhe paralizë cerebrale, por sërish me dëshirën për të jetuar. Kjo është historia e një 12 vjeçari, i cili nisi të pikturojë rreth një vit më parë. Peneli në dorën e tij nuk është i njëjtë me atë […]lexo më shumë...