Tags : popullsia

Shtesa natyrore më e ulët që nga shekulli shkuar, si

Për herë të parë në historinë e Shqipërisë, shtesa natyrore në vitin 2020 është regjistruar në vetëm 470 persona, ndërkohë që numri i të vdekurve, i shoqëruar dhe me pandeminë ka njohur rritje të mëdha. Kjo është tabloja e Shqipërisë për vitin që lamë pas, një popullsi që nuk shtohet, plaket. Po ashtu raporti mes […]lexo më shumë...