Tags : prodan

Në fshatin ku të gjithë janë me Covid: Këtu një

Të infektuar me Covid këtu janë thuajse të gjithë. Ka nga ata që e kanë kaluar sëmundjen dhe tashmë duhet të përballen me faturat e kurimit, i cili në plot raste vijon edhe pasi gjendja shëndetësore është përmirësuar. Këtu jemi në fshatin Prodan të Korçës. Një çift tregon për abcnews, se pasi kaluan sëmundjen po […]lexo më shumë...