Tags : Prrenjas

U “buzëqesh” fati jetimëve! Elvisi u shlyen borxhin, pension dhe

Shlyerja e borxhit prej 10 milionë lekësh në bankë i riktheu buzëqeshjen zonjës Omeri. Elvisi i tha punonjëses së bankës të përcaktonte motivacionin e transfertës së parave. “Ne kemi ardhur sot për të bërë një transfertë nga numri i llogarisë i fondacionit “Firdeus” në numrin e llogarisë së zonjës Omeri. Motivacioni të përcaktohet: larja e […]lexo më shumë...