Tags : Qemal Murati

Fëmijët iu mbytën, varfëria po i lë pa bukë! Historia

Kjo është historia e dy të moshuarve shqiptarë, që jetojnë në një fshat të Shëngjergjit në Shqipëri. Qemal dhe Ishe Murati kanë bashkëjetuar me fatin e keq prej vitesh dhe në kushtet e pandesimë së koronavirusit, duket se ky fat I errët u ka ardhur në derë. News24 ka shkuar pranë familjes Murati, për të […]lexo më shumë...