Tags : Qeni

Momente prekëse! Qeni pret të zotin tek dera e spitalit

Një ambulancë dhe një qen që i vrapon pas. Ambulanca ndaloi dhe nxorri prej aty një burrë të moshuar. Kemal Senturk quhet dhe jeton në Trabzon të Turqisë. I moshuari shkoi në spital për shkak të gjendjes shëndetësore. U shtrua aty për disa ditë. Dhe për 6 ditë, qenushja e tij qëndroi duke e pritur […]lexo më shumë...