Tags : rahovec

Shikoni sasinë e dëborës në këtë zonë të Kosovës

Njëlloj si Shqipëria  edhe Kosova është përballur me shtim të ndjeshëm të reshjeve të dëborës gjatë 24 orëve të fundit. Bora ka zbardhur shumë qytete në Kosovë, por duket se në zonën e Rahovecit, reshjet kanë qenë rekord, siç tregon dhe kjo foto e postuar nga një qytetar atje. “Dita e dytë e Pranverës”, ka […]lexo më shumë...