Tags : Roskovec

“I lutem Zotit të mos më marrë djalin” Thirrja e

Çdo ditë me kokën lart për të kërkuar forcë nga i Plotfuqishmi… fundja a ka mënyrë tjetër për të përballuar të keqen që i ka rënë të birit 5 vjeçar?! Lot çdo orë që kalon, për të larë veten nga vuajtjet. Ditët kalojnë dhe djali i saj rrezikon të shuhet. Dhimbje çdo minutë kur sheh […]lexo më shumë...