Tags : Sakae Kato

Jeton në një zonë radioaktive prej 10 vitesh… për t’u

Para një dekade, të gjithë banorët e zonave pranë stacionit nuklear në Fukushima (Japoni) u larguan prej frikës së niveleve të radioaktivitetit, përveçse një burri. 57 vjeçari që qëndroi pas quhet Sakae Kato. Burri vendosi të mos e braktisë shtëpinë e tij dhe të kujdeset për kafshët përreth zonës atje. “Duam të jem i sigurt […]lexo më shumë...