Tags : Satki Gafurri

Ky është bamirësi që bëri me shtëpi tre jetimët: Do

Nuk është hera e parë që ky njeri me zemrën e bardhë, ka hequr nga vetja për t’i dhënë familjeve me jetimë. E madje dëshira e tij më e madhe, është që t’i ndihmojë e t’i bëjë me shtëpi të gjithë jetimët, një dëshirë që i buron nga zemra dhe që e ndau në emisionin […]lexo më shumë...