Tags : Shaban Xani

“Gjyshi më mbulonte, që të mos dëgjoja zhurmat e predhave”

“Gjyshi më mbulonte, që të mos dëgjoja zhurmat e predhave” Rrëfim emocional për luftën në Kosovë Ditët e fundit në rrjetet sociale një foto e një fëmije ka dalë në dritë. I përket një djali që përjetoi luftën e Kosovës dhe tmerrin e sulmeve të ushtrisë serbe. Ky është Shaban Xani dhe në foto është […]lexo më shumë...