Tags : Shaqe Marku

I vdiq foshnja dhe i shoqi, historia e gruas që

Jeton e vetme me djalin në një zonë të thellë në Vaun e Dejës. Të gjithë e kanë braktisur Shaqe Markun. Ajo jeton mes vështirësive të jashtëzakonshme në një banesë të shkretuar nga varfëria Në moshën 29 vjeçare Shaqja martohet në Podgoricë. Mbeti shtatzënë dhe iu lumturua jeta. Por gëzimi nuk zgjati shumë. Shaqja e […]lexo më shumë...