Tags : SHBA

“Merrni çfarë ju duhet, lini çfarë të mundni” Nisma për

Në këto kohë të pandemisë miliona njerëz kanë humbur punën dhe shpresën e tyre për një ditë më të mirë. Në qytetet kryesore në Amerikë, është zhvilluar një nismë e veçantë për t’i ofruar sadopak ndihmë atyre që kanë më shumë nevojë. Në shumë raste, si një ide e komunitetit për pjesëtarët e tij dhe […]lexo më shumë...

Artistët sensibilizohen në Shtetet e Bashkuara, mbledhin para për familjen

Komuniteti i artistëve shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nëpërmjet një koncerti bamirësie janë sensibilizuar për të ndihmuar familjet në nevojë në këtë rast familjen Keçi në Divjakë. Elvis Naçi u shpreh në studion e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” në News24 se vërtetë na ndan një oqean por zemrat e shqiptareve janë bashkë. Në […]lexo më shumë...