Tags : Shengjergj

Duke lexuar me qiri, historia e 8 vjeçarit shqiptar që

Pandemia e tashmë dhe dëbora kanë bërë që mësimi të kthehet në formatin online për shumicën dërrmuese të nxënësve, por jo të gjithë i kanë mundësitë. Ky është Damiano. 8 vjeçari jeton në fshatin Urë të Shëngjergjit (Tiranë) Duket sikur jeta ‘ndalon’ në këtë zonë malore. Vështirësitë nuk mungojnë dhe në darkë duket sikur gjithçka […]lexo më shumë...

Fëmijët iu mbytën, varfëria po i lë pa bukë! Historia

Kjo është historia e dy të moshuarve shqiptarë, që jetojnë në një fshat të Shëngjergjit në Shqipëri. Qemal dhe Ishe Murati kanë bashkëjetuar me fatin e keq prej vitesh dhe në kushtet e pandesimë së koronavirusit, duket se ky fat I errët u ka ardhur në derë. News24 ka shkuar pranë familjes Murati, për të […]lexo më shumë...