Tags : Shperthime vullkanike

Mali Etna ndez në të kuqe qiellin e Siçilisë, pamje

Për të 13-tën herë brenda këtij muaji, qielli i Siçilisë në Italisë fqinje është ndezur prej shpërthimit të llavës në malin Etna. Tre ditë ‘qetësi’ dhe nga maja 3000 metra e malit kanë nisur sërish shpërthimet e llavës.  Shpërthimet e radhës kanë ndodhur në orët e para të mëngjesit. Aktiviteti vullkanit ka nisur që prej […]lexo më shumë...