Tags : Shqip

Apeli prekës i shqiptarit me aftësi të kufizuara nxjerr nga

4 fëmijët jetojnë brenda me nënën Ermirën dhe babain Ardianin. Të dy prindërit janë të sëmurë, Ardiani me epilepsi, ndërsa Ermira pas lindjes së djalit të vogël pësoi goditje në kokë e në zemër. Gjendja e tyre shëndetësore i ka lënë pa një punë të përhershme, ndërsa kushtet ku ata jetojnë janë ekstreme. Kjo është […]lexo më shumë...