Tags : shqiponja e malit

Si po qëllohet me armë shqiponja e malit, simboli ynë

Disa ditë më parë stafi i Administratës  së Zonave të Mbrojtura (ADZM) gjeti një shqiponjë mali (Aquila chrysaetos) në zonën e Skraparit, e cila ishte qëlluar me çifte dhe dergjej e plagosur, e paaftë për të fluturuar. Me të bërë grafinë, u pa qartë se në trupin e shqiponjës kishte saçme të një arme gjuetie […]lexo më shumë...