Tags : shqiptaretpershqiptaret.info

Thumana

Pamjet nga Thumana, Elvis Naçi: Pas përfundimit, do të mobilojmë

  Askush nuk e ka harruar Thumanën, derisa atje të dëgjohen sërish buzëqeshjet e zërat e njerëzve, nënave, baballarëve, fëmijëve, të moshuarve… shumë prej të cilëve humbën shumë më 26 nëntorin e tërmetit. Dhe Thumana dita ditës po plotësohet me shtëpi e banesa të reja për të gjithë të dëmtuarit. Amaneti i shqiptarëve po shndërrohet në […]lexo më shumë...