Tags : Shurdh- Memece

Operacionet e Flavias përfundojnë me sukses, i ndryshohet jeta!

Dy operacionet e Flavias për ta bërë gati për vendosjen e implantit të nervit koklear dolën me sukses të plotë. Prindërit tregojnë emocionet dhe përjetimet e tyre. “Mjeku na tha se implanti do vendoset pas një muaji, nuk na besohet ende” thotë e ëma. Operacioni i parë kishte të bëntë me heqjen e mishit të […]lexo më shumë...