Tags : Sidrit Bejleri

Diaspora

Dy mesazhe për të kuptuar mirësinë e shqiptarëve

  “Shqiptarët për Shqiptarët” e ka një mision mbi të cilin bazohet dhe ai është sjellja e një modeli pozitiv në shoqërinë ku jetojmë, përmes bamirësisë dhe veprave të mira për njerëzit në nevojë. Mbrëmjen e djeshme gjatë transmetimit maratonë, dy mesazhe drejtuar Sidrit Bejlerit e Elvis Naçit, ishin një shembull i qartë dhe i thjeshtë, […]lexo më shumë...