Tags : Siri

Si jetojnë shqiptarët e mbetur në kampin në Siri? Ekspertja

Historia e kampit të Al Holit në Siri u bë prezente për publikun shqiptar fillimisht përmes historisë së Alvin Berishës, një fëmijë i mbetur në kampin famëkeq për shkak të një ideologjie ekstremiste që e tërhoqi dhe e përplasi atje në fatkeqësitë e një lufte të gjatë. Alvini arriti t’i shpëtojë kampit falë publikimit të […]lexo më shumë...